Povestea noastră

Totul a început de la ideea de a oferi „puținmai mult, cadouri premium care să satisfacă până și cele mai pretențioase gusturi. The Gift Idea îți va pune la dispoziție aranjamente deosebite din flori criogenate, naturale sau din ceară naturală, alături de o ciocolată artizanală și un vin de colecție, pe care rar îl întâlnești. Rafinamentul produselor, împreună cu bunul-gust și intențiile frumoase vor crea un cadou deosebit.

Misiunea noastră!

Misiunea noastră este aceea de a ajuta oamenii pentru a face cele mai deosebite și unice cadouri. Punem clientilor noștri la dispoziție o gamă largă de cadouri de lux, trandafiri criogenați, mărturii de nuntă și multe alte produse speciale. 

Ce îți oferim noi? 

seriozitate

Livrare rapidă

Consultanță gratuită

Produse unice

A fost odată ca-n povești, a fost ca niciodată, o prea frumoasă fată și o…..bestie. De fapt poveștile cu trandafiri criogenati au început încă din anul 1991. Știm cu toții povestea de iubire dintre o fată simplă și bestia care trăia ascunsă într-un castel fiind blestemată.
 
Pe zi ce trecea, mai cădea câte o petală din floarea ce simboliza atât de multe: iubirea, timpul ireversibil, frumusețea sălbatică.Această transformare îi reamintea, permanent, bestiei de ireversibilitatea timpului și incapacitatea sa de a se face iubit. 
 
Dar într-un final – unul fericit, așa cum se întâmplă în toate basmele, vraja s-a rupt, blestemul a dispărut, iar puterea iubirii i-a salvat pe cei doi îndrăgostiți.
 
 
Alege îți exprimi dragostea cu ajutorul simbolicului trandafir în cupolă. 
Instagram