Politica de livrare

In funcție de disponiblitatea produsului, termenul de livrare în Bucuresti și zonele limitrofe este de minim 4 ore, iar pe teritoriul României este de  24-48 de ore în cazul comenzilor procesate în cursul săptămânii, până la ora 16:00. Dacă produsul nu este în stoc, termenul de livrare poate fi de 7-14 de zile lucrătoare, cu excepția apariției unor situații excepționale care fac imposibilă respectarea termenului de livrare.

ATENTIE! Pentru comenzile plasate vineri și în week-end, cât și în sărbătorile legale, termenul de livrare stabilit conform celor de mai sus poate suporta întârzieri, livrarea făcându-se imediat în prima zi lucrătoare a săptămânii. Livrările se fac de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00.

Produsele comandate prin website sunt livrate în Bucuresti și zonele limitrofe prin intermediul curierilor proprii sau a firmelor de taximetrie colaboratoare, iar pe teritorilu României, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. In momentul expedierii coletului, agentul societății de curierat va contacta Utilizatorul prin e-mail/SMS si/sau telefon pentru a indica intervalul de livrare. In cazul în care agentul societății de curierat nu reușește contactarea Utilizatorului, acesta va mai proceda la doua avizări succesive. Coletul va fi păstrat doar 5 zile lucrătoare de la prima avizare.

Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, atunci cand completati datele beneficiarului asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte. In cazul in care nu ne puteti furniza adresa completa sau numele complet, va rugam sa ne anuntati telefonic sau prin email. Nu ne asumam raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de lipsa datelor complete. 

Conform noilor reglementari legal, ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, incepand cu 01.10.2016 toate facturile trebuie sa contina toate datele de identificare, astfel clientul este obligat sa completeze toate campurile obligatorii din pagina de comanda avand optiunea sa bifeze daca doreste ca datele de livrare sa fie preluate ca date de facturare. 

Costuri livrare:

Livrare in Bucuresti (intre orele 10.00 – 22.00): 30,00 lei

Ridicare din magazin Baneasa Shopping City : GRATUIT

Curier rapid- Livrare în țară: 30.00 Lei

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență. Citeste mai mult

Ok, am inteles
×

Cele mai populare

Sold out

Aranjament din mixt de flori in cutie de catifea roz pudra

1.050,00 lei

Aranjament din mixt de flori in cutie de catifea Fuchsia

1.000,00 lei

vizualizate recent

top