Politica de retur

Conform OUG 34/2014, florile si dulciurile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

Jucăriile, vazele și alte produse decorative neperisabile comercializate de SC THE GIFT IDEA CONCEPT S.R.L. se pot returna 

Procedura de denuntare si retur: 

- Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna, jucariile, vazele, accesoriile si cosurile, da. 

- Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: THE GIFT IDEA CONCEPT S.R.L., Șoseaua București-Ploiești 42D, București(Baneasa Shopping City), prin orice curier doriti. 

- Transportul coletului de retur va fi platit de catre SCTHE GIFT IDEA CONCEPT S.R.L.

- In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 

- Coletul trebuie trimis la sediul SC THE GIFT IDEA CONCEPT S.R.L. in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii. 

- Suma platita va fi rambursata integral in 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere. 

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență. Citeste mai mult

Ok, am inteles
×

Cele mai populare

Sold out

Aranjament Cu 51 Trandafiri Roșii Și Albi

1.000,00 lei

Aranjament Cu 51 Trandafiri Rosii Naturali

1.000,00 lei