Politica de retur

Conform OUG 34/2014, florile si dulciurile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

Jucăriile, vazele și alte produse decorative neperisabile comercializate de SC EXCLUSIVE BRANDS BOUTIQUE SRL se pot returna 

Procedura de denuntare si retur: 

- Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna, jucariile, vazele, accesoriile si cosurile, da. 

- Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: SC EXCLUSIVE BRANDS BOUTIQUE SRL, Calea 13 Septembrie nr. 90, sector 5 București(JW Marriott), prin orice curier doriti. 

- Transportul coletului de retur va fi platit de catre SC EXCLUSIVE BRANDS BOUTIQUE SRL. 

- In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 

- Coletul trebuie trimis la sediul SC EXCLUSIVE BRANDS BOUTIQUE SRL in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii. 

- Suma platita va fi rambursata integral in 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere. 

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență. Citeste mai mult

Ok, am inteles
×

Cele mai populare

Aranjament “Perfect Valentine’s Day” cu trandafiri naturali rosii

1.499,00 lei

Cutii gigante cu nume personalizat & I love you

1.400,00 lei

Buchet gigant 301 fire de trandafiri roșii și albi cu inima in mijloc

4.200,00 lei

vizualizate recent

top